ایول خوب بالا رفتی. حالا این با Air بود ببینیم با Liquid چکار می کنی :great: ( Validate یادت نره!! )نقل قول:
Printable View
ایول خوب بالا رفتی. حالا این با Air بود ببینیم با Liquid چکار می کنی :great: ( Validate یادت نره!! )نقل قول:
عزیز ممنون گفتم که این آخرین حدشه چون جا نداره مین نمی کشه با رمهای توپ بازار هم تستیدم نشد مگه این که مین عوض شه........liquid هم خوبه تست هاشو گذاشتم می تونین ببینین خوبه راضی هستم....چشم validata ....:great:
با سید امیر موافقم این پنتیوم D واقعا آفته.
من 935 داشتم دماش همیشه رو 53 و 54 بود.
برای همین میترسیدم اور کنم. تو چه دلی داری سید!
ایمان تو چه رنجی میکشی از کمبود تجهیزات!!! اما کارت عالیه!
با تشکر.
نه عزیز رنج نمی کشم می خوام سیستم بخرم ولی نمی خوام بخرم چی شد.............:دی
می دونی فعلا همین جوابم رو میده البته نه هر کاری اگه کاری باشه e6550 هسته با اون انجام می دم.....:cool:
نقل قول:
حالا که ماداریم چه گلی به سرمون زده مینمون نمی کشه......
آره می دونم این pentium d ها که بابا وللش هیچی نگم بهتره.......:give_rose:
خوب این هم validata
not over
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
over 53%
دوستان بهترین کولینگ ( واتر نباشه ها اگر هم بود قیمتش بیشتر از 60 نباشه ) چی سراغ دارید برای اورهای نیمه سنگین میخوام
بعد اگر کسی میدونه من چطور میتونم این تغییر ضریبم رو درست کنم چون اکثر موارد ضریبم میره رو 12 و 14 کامل نمیشه
توجه کنید مین ایسوزه ها بگید باید چی رو غیر فعال کنم
با سپاس امیر :love:
خوب به نظرم v1ترمالتک مدل خوبیه 10تومن بزار روش اینو بخر......البته واتر من 60افتاد ها...........:دی
بعد در مورد ضریبتون این که مشا بایید توی قسمت مشخصات cpu توی setup باید گزینه ی cie technology رو بایید غیر فعال کنین....
گیگا برای نمایشگاه مشهد یک واتر کولینگ آورده بود 75 هم برای cpu و هم برای gpu :gasp:.
من شخصا استفاده نکردم اما غرفه داره خیلی بالا و پایین میرفت براش...:1. (24):
BTF90 از زیروترم هم زیاد تعریفش را شنیدم. البته اگه تونستی گیر بیاری یه ندا هم به ما بده...
این مشکله ضریبو من با p35-ds3l هم دارم!
با تشکر.
عزیزان فعال سخت افزار لطفا به موضوع تاپیک دقت کنند:great:
سپاس:love: